ERPV confia en el bagatge dels seus candidats per a esdevindre una alternativa democràtica el 28-A

Esquerra Republicana del País Valencià inicia la campanya a Borriana "reivindicant els valors de la dignitat, la llibertat, la república i la democràcia"
12 abril 2019 10:30h
Els caps de llista d'Esquerra Republicana del País Valencià a les Corts i al Congrés i al Senat van iniciar campanya a Borriana. / ERPV

VALÈNCIA. Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) ha encetat la campanya per a les eleccions generals i autonòmiques del 28 d'abril amb la tradicional enganxada de cartells per part de les diferents agrupacions locals. Els cartells es basen en els valors que ERPV defensa en aquestes eleccions a les Corts i al Congrés dels Diputats: la llibertat, la dignitat, la república i la democràcia.

En l'acte d'inici de campanya a Borriana, el president d'ERPV i cap de llista per València a les Corts, Josep Barberà, ha explicat que el partit republicà ha decidit que la cartelleria en aquesta ocasió no tinga fotografies i es base en rètols blancs sobre fons negre. "En un moment marcat per la imatge prefabricada dels líders polítics, volem donar importància als noms de les persones que ens representen, a allò que són i que han fet. Allò decisiu d'elles i ells és la seva dignitat, coherència i empeny per treure endavant el país. Per això hem optat per una campanya on la imatge és precisament l'absència d'imatge, la contundència dels valors", ha assenyalat Barberà.

El president d'ERPV va compartir acte amb el candidat al Congrés en les generals Santi Zorío i el candidat al Senat Francesc Puchol.

next