Errejón: "Els dirigents que no siguen capaços de produir un govern han de fer un pas enrere"

El candidat de Més País insta els representants dels altres partits a "no tornar a presentar-se" si després de les eleccions no aconsegueixen desbloquejar la investidura per a un govern "progressista"
2 novembre 2019 16:43h
Errejón s'ha manifestat en aquests termes durant un acte de campanya de València. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA (EP). El candidat de Més País a la presidència del govern espanyol, Íñigo Errejón, ha defensat aquest dissabte que "els dirigents que no siguen capaços de produir un govern han de fer un pas enrere" després del 10N. Errejón s'ha "compromés" a complir aquesta petició si després de les eleccions generals no es desbloqueja la investidura per a un govern "progressista", i per això, demana que la resta de candidats contesten dilluns que ve en el debat electoral.

Errejón s'ha manifestat en aquests termes durant un acte de campanya de València junt amb el cap de llista per València, Joan Baldoví; el cap de llista per Castelló, Marta Sorlí; el número u per Alacant, Ignasi Candela; la número tres al Congrés per Madrid, Inés Sabanés, i els coportaveus de Compromís Joan Ribó, Mónica Oltra i Giuseppe Grezzi.

"Si d'aquestes eleccions no ix un govern progressista al servei de la gent, no creieu que potser hem de fer un pas enrere i no tornar a presentar-nos?", ha plantejat el dirigent de Més País, abans de subratllar que es tracta d'un "compromís" que "espera" que subscriguen "els altres".

Segons ha defensat, "els dirigents dels partits poden aguantar" però qui "no pot aguantar la repetició electoral són les famílies treballadores espanyoles". "Si no fem el nostre treball, si no estem a l'altura, jo crec que tots hauríem de fer un pas enrere i deixar passe a gent que sàpiga. Ací està el meu compromís, espere que recullen el guant", ha assenyalat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next