Es busquen figurants per al rodatge d'una "important pel·lícula" a Gandia

Un "conegut director de cine espanyol" gravarà a la ciutat de la Safor els dies 23, 24 i 25 de setembre
4 setembre 2019 17:35h
Gandia es convertirà els dies 23, 24 i 25 de setembre en el plató de rodatge de la pel·lícula d'un "conegut director de cine espanyol", segons anuncia l'Ajuntament en una publicació en Facebook. / JOANBANJO

VALÈNCIA. Gandia es convertirà els dies 23, 24 i 25 de setembre en el plató de rodatge de la pel·lícula d'un "conegut director de cine espanyol", segons anuncia l'Ajuntament en una publicació en Facebook.

Per a aquesta "important pel·lícula" es busquen figurants. L'empresa encarregada de la selecció, PERSONAL 7, ha facilitat dues vies de contacte per a les persones interessades. Així, cal enviar una foto recent, el nom complet, el lloc de residència i un telèfon per Whatsapp al 637401298 o per correu electrònic a seleccion@p7audiovisual.com.

Hi ha tres requisits: tindre més de 16 anys, estar disponible durant tota la jornada, i tindre DNI o NIE amb autorització per a treballar. Segons es pot llegir en la mateixa publicació, "no hi ha límit d'edat per tal de participar-hi" i es busquen "persones de tota mena".

Els figurants seleccionats seran donats d'alta a la seguretat social en règim d'artistes i rebran una remuneració segons allò estipulat en el conveni de figuració, en funció de les hores de rodatge i del tipus de figuració que es faça. 

Finalment, s'assenyala que "el món asiàtic juga un paper important; per tant, es necessiten persones asiàtiques també a partir dels 16 anys".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next