Tres 'escape rooms' i una exposició submergeixen València en l'univers de 'Joc de Trons'

Els participants es podran fotografiar amb els objectes més icònics de la història, com el Tron de Ferro oficial o una rèplica a escala de Drogo, el més imponent dels dracs de Daenerys; a més, optaran a regals inspirats en la trama
18 octubre 2019 12:40h
Madrid acull una exposició ofical de la sèrie. / JUEGO DE TRONOS: LA EXPOSICIÓN OFICIAL

VALÈNCIA (EP). Els amants de la popular sèrie Joc de Trons tenen des d'aquest divendres l'oportunitat de tornar a endinsar-se en el seu univers amb una experiència impulsada per Vodafone i HBO España que desembarca ara al Centre Comercial El Saler de València. Així, els fans podran participar en un repte consistent en escape rooms ambientats en la sèrie.

La del Centre Comercial El Saler serà l'única cita a la ciutat de València d'aquesta mostra, titulada Juego de Tronos, el Reto, i es desenvolupa des d'aquest divendres fins al pròxim 27 d'octubre.

La instal·lació es troba en la primera planta de l'espai comercial i és totalment gratuïta. Els participants passaran per tres escape rooms ambientats en aquesta megaproducció. A més, es podran fotografiar i gaudir amb algun dels objectes més icònics de la història, com el Tron de Ferro oficial o una rèplica a escala de Drogo, el més imponent dels dracs de Daenerys. Els participants també optaran a regals inspirats en la trama.

En les sales de joc d'escapada, els visitants podran posar a prova les seues habilitats i coneixements de la ja mítica ficció. En concret, es proposa una immersió al llarg de les set temporades de la sèrie. En 10 minuts i en grups de quatre a sis persones, els participants hauran de fer front a reptes com robar, per ordre de la reina, un llibre de l'habitació de Cersei; ajudar Daenerys a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadrac per a tancar els plans de conquesta de Ponent, o endinsar-se en el bosc dels Déus a la recerca de la daga d'Acer per a entregar-li-la a Arya.

L'acció tindrà lloc de dilluns a divendres (entre les 17.00h i les 21.00h) i els dissabtes i diumenges (de 12.00h a 14.00h i de 16.00h a 21.00h) i es completarà amb concursos que prepararà el centre comercial en les seues xarxes socials i que permetran als guanyadors emportar-se material original de Joc de Trons.

La iniciativa, impulsada pel grup Merlin Properties, pretén "connectar amb un públic potencial"; concretament, "consumidors d'últimes tendències, que a més, s'interessen per productes de qualitat, en aquest cas audiovisual". "A través d'experiències com aquestes pretenem consolidar l'oferta lúdica del centre comercial i encaminar les compres cap a un format més experiencial alineat amb els actuals gustos dels consumidors", declara la gerent del Centre Comercial, Isabel Picazo.

next