Diari La Veu del País Valencià
Massalfassar acollirà la dissetena edición del Cant al Ras
Massalfassar acollirà la dissetena edición del Cant al Ras
18 de maig, plaça de l’església, 22:30 h (sopar: 21:00)
La popular trobada de cant rural tindrà lloc, com cada any, el tercer dissabte de maig i comptarà amb una nodrida representació dels diversos gèneres que conformen el patrimoni musical de tradició oral.
Entre els cantadors i cantadores ja confirmats destaquen noms ja completament consagrats com Pep Gimeno Botifarra o figures emergents com Xavier de Bétera, al costat de reconeguts intèrprets de cant valencià —Isabel de Quart, Manolita, Jacint Hernández—, grups de folk —Arrop i Talladetes, Gent del Desert (Jesús Barranco)— o noves propostes com L’Antiga Senda de Senent.
Any Estellés
La celebració de l’any Estellés tindrà també un apartat especial amb un petit avançament del projecte “Sis veus per al poeta”, un espectacle basat en l’obra de l’autor de Burjassot impulsat per Eva Dénia, Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla.
Sopar Popular
Queden molt poques places per al sopar previ a la cantada. Si n’esteu interessats hauríeu de fer la reserva abans del proper dimecres (tel.: 601 242 764, Oriol).
Us esperem!

Comparteix

Icona de pantalla completa