Diari La Veu del País Valencià
Ampliat el termini del ‘II Concurs Fotogràfic d’Activa Mútua’
Els treballs es poden entregar fins al 31 de maig.

Després de l’èxit de la primera edició del Concurs Fotogràfic d’Activa Mútua per potenciar la sensibilització dels valors en la prevenció dels riscos laborals en les seves empreses associades, l’Entitat ha convocat enguany una segona convocatòria amb la finalitat de seguir guardonant a les persones que aportin fotografies relacionades amb aquest àmbit.

A causa del interès que aquesta iniciativa ha suscitat entre els seus concursants, la Mútua ha decidit ampliar el termini de lliurament dels treballs fins al dia 31 de maig de 2013.
Recordar que els participants de l’II Concurs Fotogràfic d’Activa Mútua han de ser treballadors d’empreses i treballadors autònoms amb cobertura d’accidents de treball associats en aquesta Entitat. La temàtica de les fotografies haurà de versar sobre situacions de risc i/o bones pràctiques preventives.

Es poden presentar un màxim de tres fotografies inèdites per persona en format digital i es lliuraran o enviaran a l’Àrea de Prevenció de Riscos Laborals (Concurs Fotogràfic) al carrer Bailén 84, III Planta. 08009 Barcelona. O bé per correu electrònic a [email protected].

Es concedirà un premi d’1.000 euros a la millor fotografia. En el cas que el jurat ho consideri oportú, el premi es podrà ampliar amb dos accèssits de 500 euros.

Les bases del concurs i la resta de documentació poden trobar-se a la pàgina web de la mútua: www.activamutua.es.

PEU DE FOTO: Foto guanyadora en la primera edició del Concurs Fotogràfic Activa Mútua. “Risc elèctric i caiguda d’altures” de María José Vieco (Conca).

Per a més informació, es pot contactar amb:
[email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa