Com cada any l’Agrupament Escolta Borriana durà a terme el CAMPAMENT ESTIU que aquesta vegada toca a la vall d’ Hecho (Osca), i que ja està organitzant amb tot detall.

Durant 10 dies, els més menuts, i 20, els més majors, es realitzaran nombroses activitats als Pirineus aragonesos : gimcanes, marxes, ràpel, escalada, jocs pels pobles del voltant, focs de campament, tallers, raids, cançons, dances… que tenen sempre l’objectiu de que els xiquets i les xiquetes ho passen d’allò més bé aprenent moltes coses i respectant l’entorn.

REUNIÓ INFORMATIVA
El divendres 17 de maig a les 19h tindrà lloc en el saló de la Caixa Rural (C/la carrera, 17) una reunió informativa on exposarem àmpliament tot allò relacionat amb el campament, esteu tots convidats a vindre per a resoldre tots els vostres dubtes.

On i quan tindrà lloc?
Aquest any el campament es realitzarà al prat de lo Bordón, a Hecho (Osca) i serà del 18 al 28 de juliol, per a LLops, i fins el 8 d’agost per a Rângers i Pioners.

Què fem al Campament?
Durant els dies que dura el campament intentem inculcar als xiquets i xiquetes el respecte per la natura, gaudir i divertir-nos utilitzant per a això diferents jocs i activitats, al temps que aprenen a fer coses bàsiques com: ajudar en cuina, rentar-se la seva pròpia roba i per descomptat la convivència i companyerisme entre nosaltres.
Algunes activitas que fem: Raids, trekking, festes de disfresses, xerrades, jocs temàtics, cançons, teatres, descobertes, sortides culturals, debats, tallers…. i Molt Més!!

Per apuntar-vos
Heu de vindre el dia 11 de juny, de 17 a 21h al Nostre Local, junt al casal jove.

Edats: dels 7 fins el 18 anys
Inscripció: Oberta
Places limitades.

+INFO: agrupamentescoltaborriana.blogspot.com


Agrupament Escolta Borriana
Sempre A Punt!

Comparteix

Icona de pantalla completa