Diari La Veu del País Valencià
Campus multiesportiu de Castelló de la Ribera
6 EDICIÓ CONSECUTIVA DEL CAMPUS MULTIESPORTIU DE CASTELLÓ

Com a novetat en aquesta edició, el campus passarà a tindre una durada de 5 setmanes, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, on s’inclouran noves pràctiques esportives a les ja vistes a les darreres edicions, a més d’aprendre anglès.

El campus multiesportiu de Villanueva de Castellón per a xiquets/es de 4 a 16 anys celebra aquest any la seua sisena edició. Un any més repetim l’iniciativa de realitzar-lo de dilluns a divendres en horari matinal, i atenent a les peticions dels nostres usuaris s’ha decidit augmentar la durada en una setmana més, sense un increment en el preu final. També una vegada més s’ha decidit prioritzar en l’aprenentatge de l’anglès i les classes de natació, degut a la bona acollida que van tindre a l’última edició.Des del 24 de juny fins al 26 de juliol, els xiquets/es de la comarca podran gaudir i aprendre un gran nombre d’activitats col·lectives, gràcies a la coordinació i les instruccions de llicenciats en Educació Física. A més, com en anteriors edicions, a cada alumne se li farà entrega de dues samarretes tècniques.

L’organització ha preparat l’exercici d’activitats com el futbol, l’handbol, el rugbi i el bàsquet; i també de jocs alternatius, com ara les cordes, el freesbee, i les indiakes. Com a novetat d’aquest any, s’inclou la pràctica d’esports de raqueta com el tenis, frontó i pàdel. El campus inclou activitats a la piscina, com per exemple d’iniciació i perfeccionament als estils de la natació, tot adaptat segons nivells. Els coordinadors també preparen una aula d’estudi al mateix poliesportiu, on es realitzaran classes d’anglès i de repàs per a tot l’alumnat.

Segons Pau Badal, un dels coordinadors del Campus, “Ens reconforta poder dir que tornem un any més i per sisena vegada de forma consecutiva, a oferir una de les ofertes d’oci més completes. El nostre objectiu es sempre oferir el que els nostres usuaris ens demanden i aquest any hem fet un gran esforç augmentat la durada del campus de quatre a cinc setmanes, amb el mateix preu de la passada edició. A més ampliem la nostra oferta formativa amb els esports de raqueta, oferint un ventall de pràctiques esportives, que quasi ninguna altra activitat semblant pot igualar. La nostra intenció es millorar cada edició, i potser siga una de les raons per les quals aquesta activitat s’ha realitzat de manera ininterrompuda els darrers sis anys”. Cal destacar que l’organització manté tot l’equip tècnic de les darreres edicions del campus de futbol, per tant, l’èxit d’aquesta està assegurada.

L’activitat es celebrarà amb la col·laboració de l’escola de futbol municipal i l’ajuntament de Villanueva de Castellón. Per a més informació, els interessats poden consultar la pàgina web campusmultiesportiu.com o als telèfons 662016161 / 605338575.

Comparteix

Icona de pantalla completa