Diari La Veu del País Valencià
El Festival INV3RSde poesia i música enceta el compte enrere
Des del passat dilluns shan posat a la venda les entrades per assistir als diferents actes daquest novedós festival de poesia i música que tindrà lloc a Carcaixent el proper 8 de juny.
El festival sobrirà amb una matinal fotogràfica de la ma de Ricardo Carrillo, jurat del Goya de fotografia, on els assistents recorreran aquesta vila de la Ribera Alta a la recerca del poema visual.
Continuarà amb els Premis de Poesia Recitada a lAuditori de les Dominiques, on encara està oberta la inscripció i, on, sense dir-nos noms, ens asseguren que shan inscrit importants cantautors i rapsodes.
De vesprada el Festival recorrerà el casc antic de la ciutat i on pararà en 5 locals on podrem gaudir de 5 recitals de poesia en valencià a dues veus de la ma de: Manel Alonso, Xelo Llopis, Josep Antoni Fluixà, Miquel Català, Alba Àlvarez, Enric Sanç, Josep Manel Vidal, Pep Alfonso i Salvador Lauder.
A la nit, hi celebraran el Sopar Entreversos, on els assistents rebran, a canvi de lentrada pertinent, un llibre dun dels autors de lacte de la vesprada, el sopar, i laccés als concerts de Tashkenti, Tardo, Marina, Barbaritats i Bluesfuckers.

Comparteix

Icona de pantalla completa