Diari La Veu del País Valencià
Torna el concurs del ‘Concert per la llengua’ per a grups de música amateurs que canten en valencià
Amb l’ànim de promoure la creativitat entre la joventut carcaixentina i valenciana, així com de fomentar la música en valencià i després de l’èxit de convocatòria que va tenir la passada edició, el Consell de la Joventut de Carcaixent convoca el concurs del “Concert per la Llengua 2013”.

Per poder participar al concurs, els components dels grups de música han de tindre entre 16 i 35 anys. A més, els citats grups han de comptar amb cinc temes originals compostos en valencià, els quals no poden estar editats ni explotats per cap discogràfica. Cosa que limita el concurs del “Concert per la Llengua” a grups de música amateurs.

Per participar en el concurs, cal inscriure’s al correu electrònic del Consell [email protected] o per correu ordinari a l’adreça:
Consell de la Joventut de Carcaixent
Apartat de correus, 47
46740 Carcaixent

I han de facilitar la informació següent:

a) Breu ressenya biogràfica del grup.
b) Tres temes originals.
c) La lletra íntegra dels temes presentats.
d) Una fotografia dels seus membres i/o el logotip del grup.
e) Fotocopia del DNI de cada un dels membres del grup. Així com el permís patern o dels representants legals dels menors de 18 anys.
Entre totes les maquetes presentades, la comissió permanent del CJC escollirà les tres finalistes que participaran en un concert el 20 de juliol, al pub Dau al Set de Carcaixent. Un dels grups guanyadors serà elegit pel públic a través d’una enquesta al Facebook del Consell. L’altre guanyador serà seleccionat pel jurat.

Els dos finalistes actuaran en el “Concert per la Llengua 2013”, que tindrà lloc el 14 de setembre. I compartiran cartell amb tres grups de renom, dintre del panorama musical valencià, com són Atzembla, Atupa i Txarango.

Els grups interessats ja poden descarregar-se les bases des de la web del CJC (www.cjcarcaixent.org) i posar-se en marxa!

Comissió Permanent
Consell de la Joventut de Carcaixent

Comparteix

Icona de pantalla completa