Curs de Cant d'Estil amb Carles Dénia

21 juny 2013 01:00h
Cartell
L'Associació Cultural El Rebrot ha organitzat per al proper 29 de juny  un curs de cant d'estil impartit per Carles Dénia. El curs es realitzarà en el Mas de Xetà, una finca que era explotada per monjos al segle XVI per a l'elaboració de vi i que s'ha convertit ara en un  centre hípic i de turisme rural, on podrem gaudir d'unes magnífiques instal·lacions i d'un paratge natural meravellós. 
 
El curs es realitzarà en dues sessions:
 
Matí; 10:00 a 14:00h - Vesprada; 16:00 a 20:00h
El preu del curs és de 45 €. Els associats tindran un descompte del 10 %.
El restaurant del Mas de Xetà prepararà un menú (10 €) per a dinar per als participants del curs. 

Després de dinar ens mostraran un xicotet museu enològic molt interessant. També podrem gaudir d'un passeig amb carro pel terme, per tal de conèixer els voltants del Mas.
 

 
Inscripcions: envia un correu a info@elrebrot.org sol·licitant la inscripció. En rebre el correu i comprovar la disponibilitat de places s'enviaran les dades per a realitzar el pagament. El termini d'inscripcions serà fins el 24 de juny.
 
SOPAR SARAU
 
En finalitzar el curs tindrà lloc un sopar amb sarao, al qual podrà acudir tot aquell que vulga, en el que ens acompanyaran els participants del curs amb Carles Dénia i la gent d'El Rebrot, que amenitzaran la nit al so de dolçaines i tabals, danses i tot el sorgisca. El preu del sopar serà de 15 € (12 € per a associats i participants del curs) i consistirà en tres entrants i carn i embotit de la zona a la brasa. El sopar s'haurà de reservar abans del 25 de juny, enviant un correu a info@elrebrot.org
 
 
Joan Grau i Añó
Associació Cultural El Rebrot
next