Diari La Veu del País Valencià
Manifestació de la ronda de mobilitzacions que la Plataforma Antifracking
MANIFESTACIÓ A CASTELLÓ. 22 DE JUNY 2013

Dissabte, 22 de juny per la vesprada, s’ha celebrat a Castelló, la darrera manifestació de la ronda de mobilitzacions que la Plataforma Antifracking Comarques de Castelló ha organitzat des del mes de maig. Un ronda de mobilitzacions que va començar a Morella el 28 de maig i que avui ha arribat a Castelló.

Des de les 11 del matí, estava muntada la taula informativa a la Farola. Fullets informatius, llibres, merxandatge antifracking i converses animant a la participació per a la manifestació de la vesprada.

Poc a poc ha anat arribant el personal i veiem cares conegudes dels pobles d’interior. Algun municipi havia oferit bus gratuït pel trasllat a Castelló.

Com estava previst, primer s’ha llegit, per part de membres de la PAF Comarques Castelló la presentació de l’acte i s’agraïa l’assistència a la manifestació convocada conjuntamente per la PAF i la Cimera social.

Al voltant de dues mil persones hem recorregut els carrers de Castelló, amb una aturada davant la Diputació, on s’han col·locat totes les pancartes en un cercle per fer uns bons crits en contra del fracking.

Molts xiulets, molt crits i moltes pancartes de col·lectius i municipis han mostrat l’oposició a aquesta tècnica que es percep com una forta amenaça al territori i als seus habitants.

En arribar al templet del parc Ribalta, s’ha llegit l’Acord Comarques Castelló, el document elaborat per la PAF Comarques Castelló i signat per representants municipals, representants que avui també han donat suport a la protesta. Després, diferents col·lectius com ATTAC, la Plataforma veïnal LO FRACKING NO d’Àlcalà o membres de Aragón sin fractura han llegit també els seus manifests. I s’ha acabat la jornada reivindicativa amb un concert de Tom BomBadil que ha servit de cloenda festiva.

Plataforma Antifracking Comarques de Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa