Diari La Veu del País Valencià
Activitats de La PAF comarques Castelló
Fa uns dies acabàvem la ronda de les mobilitzacions antifracking que s’ha portat a terme. Ronda que ha fet visible el suport a la campanya d’oposició al fracking que anem fent des del setembre, quan es va publicar la sol•licitud de permisos per explorar i explotar hidrocarburs no convencionals a les nostres terres, on s’ha d’utilitzar la tècnica de la fractura hidràulica per executar els projectes. Recordem que parlem de quasi 200.000 hectàrees de territori i més de 40 municipis directament afectats. Però indirectament, parlem d’una afecció incalculable per la diversitat de factors que amenacen l’aigua, l’aire i tots els recursos que conformen l’hàbitat i la manera de viure de gran part de la població de la província de Castelló.

Aquesta ronda de mobilitzacions ha mostrat la preocupació i l’oposició de la població davant l’amenaça d’utilització del territori com un espai que es pot envair, maltractar i destruir sense tenir en compte l’opinió i les demandes de les persones que hi habitem.

La PAF Comarques de Castelló, hem rebut força i ànims per seguir treballant en contra del fracking i per això, seguirem informant, defensant i mantenint-nos alerta a les possibles decisions dels qui volen decidir el nostre futur sense comptar en nosaltres.

Seguim fent xerrades informatives i participant en esdeveniments de diversos tipus on se’ns demana la participació i col•laboració. Les darreres participacions han estat una xerrada informativa a Vila-real; a Vilafranca, al V Testing de Biodiversitat dels Ports i a Vinaròs a la Jornada Contra les Agressions al Territori.

I no s’aturen les accions a l’estiu. La PAF Comarques de Castelló estem al Feslloch, a Benlloch; a la Fira d’Esport i Turisme de Muntanya de Serra d’En Garceran; al Mas de Noguera; al XXXVè Aplec dels Ports, a Morella; al Rototom, a Benicàssim… Amb taula informativa, participant en taula rodona o en alguna activitat concreta, no deixem passar oportunitats per informar, intercanviar opinions, recollir adhesions i fer d’altaveu de la inquietud que els projectes esmentats provoquen a la població.
>
Stop Fracking en Cantabria

Comparteix

Icona de pantalla completa