Naix troVAM, un festival per a donar conéixer la música en valencià

7 agost 2013 01:00h
El festival troVAM, impulsat per Valencian Music Association (VAM), naix per a donar a conéixer la música en valencià i consolidar la indústria musical
Comptarà, entre altres, amb les actuacions d'Obrint Pas, Aspencat, Vertigen, Feliu Ventura o Rapsodes
El festival tindrà lloc el 17, 18 i 19 d’octubre a diferents llocs de Castelló de la Plana

 
Naix a Castelló el nou projecte musical troVAM, impulsat per Valencian Music Association (VAM), que vol donar a conéixer la vitalitat de la música en valencià, que aspira a establir-se com a punt de trobada per al debat i l’anàlisi de la indústria musical, que pretén contribuir a consolidar el sector musical valencià, que creu en la música com a dinamitzador cultural, social i econòmic, que aposta pel treball en xarxa, sostenible i col•laboratiu i que ofereix la millor programació de música en valencià que s’està fent actualment.
 

Pel troVAM passaran els grups i artistes: Obrint Pas, Toti Soler, Pau Miquel Soler, Orxata, Vertigen, Els Catarres, Rapsodes, Feliu Ventura, Òscar Briz, Txarango, Aspencat, Els nens eutròfics, Malnom, Òscar Briz, La Pop, Marcel El Marcià. A més tindran lloc encontres de la indústria músical valenciana.

Aquest és el gros de la programació d’un esdeveniment que pretén ser punt de trobada i plataforma de difusió de la vitalitat musical valenciana. El 17, 18 i 19 d'octubre a diferents llocs de Castelló de la Plana.


PROGRAMACIÓ PROVISIONAL DEL troVAM!
17, 18 i 19 d’octubre 2013 – CASTELLÓ DE LA PLANA

 
Dijous 17 d’octubre
20h – OBRINT PAS en acústic, Auditori de Castelló (10€)
 
Divendres 18 d’octubre
9.30h-14h-TROBADES DE LA INDÚSTRIA MUSICAL VALENCIANA Llotja del cànem (gratuit)
19.30h – TOTI SOLER & GEMMA HUMET + PAU MIQUEL SOLER – Teatre Raval (6€)
22.30h – ORXATA + VERTIGEN + ELS CATARRES + RAPSODES – La Pérgola (8€)
 

Dissabte 19 d’octubre
12.00h – SONA BAIXET (espectacles en família): LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE + MARCEL EL MARCIÀ – Plaça Santa Clara (Gratuit)
19.30h FELIU VENTURA + ÒSCAR BRIZ – Teatre Raval (6€)
22.30h TXARANGO + ASPENCAT + ELS NENS EUTRÒFICS + MALNOM – La Pèrgola (8€)
next