El Consell de la Joventut de Carcaixent ha organitzat, com als últims anys, el ja famós Concert per la Llengua. Serà el proper dissabte 14 de setembre a les 22’30 hores a les pistes esportives de la FEVE, pròximes a l’estació de tren de la localitat. Enguany, i per primera vegada, han fet possible l’activitat estrella del CJC gràcies a les aportacions del públic mitjançant la plataforma de micro mecenatge Verkami. I aquesta edició es presenta amb un cartell més que interessant: Txarango, Atupa, Atzembla, Assekes i Barbaritats, aquestos dos últims, com a guanyadors de la prèvia del concert, que tingué lloc a principis d’estiu. Txarango farà un dels seus últims concerts al País Valencià, acompanyats de l’animat Hip Hop d’Atupa i dels contundents ritmes d’Atzembla.
El període per comprar l’entrada anticipada a 5€ finalitzà el passat dimarts dia 10, triplicant l’objectiu marcat des de l’organització de 1.000€ i aconseguint 3.119€, que aniran destinats a sufragar el mateix concert. El mateix dia del concert es posaran a la venda a 6€. Les entrades del concert han estat el màxim atractiu del micro mecenatge, però a més, els mecenes han tingut la possibilitat també de comprar la samarreta del Concert per la Llengua, enguany dedicada a la figura d’Ovidi Montllor. A més, l’associació en contra del maltractament animal Ribercan han col·laborat aquest any: “Volem ajudar a diferents associacions sense ànim de lucre per poder ajudar tant a Carcaixent com al seu entorn”, afirma Javier Martínez, president del Consell de la Joventut, qui també és clar: “El nostre projecte és portar música en la nostra llengua a la nostra ciutat. Simplement”.
Gràcies a la plataforma de micro mecenatge, més de 460 persones han col·laborat en l’edició d’enguany del concert, que comença a assentar-se dins del panorama musical en valencià i que ha comptat fins la data amb grups com Orxata Sound Sistem, La Gossa Sorda, Aspencat o Pirat’s Sound Sistem.
Anoteu la data:
El pròxim dissabte 14 de setembre a les 22’30h a les pistes esportives pròximes a l’estació de tren de Carcaixent:
Txarango
Atupa
Atzembla
Assekes
Barbaritats

Comparteix

Icona de pantalla completa