Diari La Veu del País Valencià
Les AMPAs mobilitzades per a reclamar les beques dels llibres
La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana continua sense pagar les beques dels llibres del curs passat. Per això, l’Ampa del CP el Castell d’Almoines ha iniciat una campanya perquè els pares reclamen les ajudes a la Conselleria d’Educació i d’Hisenda.

En pocs dies, la recollida de reclamacions ja és un èxit: més de 50 famílies han signat els fulls de reclamació, les quals demanen que se’ls pague els 105 euros del bo llibre.

L’Ampa d’Almoines, a través de FAPA-València, ha recollit la preocupació que moltes famílies, amb greus problemes econòmics resultat de la crisi actual, han transmès i que encara estan esperant la quantia individual de les ajudes del curs 2012-2013 per a l’adquisició de llibres de text per a l’alumnat que cursa ESO i les de Primària i Secundària del curs actual.

El principal interés de l’Ampa d’Almoines és informar els pares i mares que si es deixa passar el temps es corre el perill de perdre el dret a reclamar les ajudes. Per això, en aquests moments es recullen les instàncies administratives que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors i que es presenten davant la Conselleria d’Educació i d’Hisenda.

Una vegada superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta, aquells pares que ho desitgen poden iniciar reclamació judicial.

Paral·lelament a les reclamacions contra les Conselleries, des de l’Ampa d’Almoines es recullen signatures perquè el Síndic de Greuges actue davant l’impagament de les beques.

Reclamació beques llibres (Educació)
Reclamació beques llibres (Hisenda)

AMPA del CEIP Castell d’Almoines

Comparteix

Icona de pantalla completa