Diari La Veu del País Valencià
I Certamen de teatre amateur
I CERTAMEN DE TEATRE AMATEUR VILA D’OLIVA

Han estat seleccionats quatre grups aficionats i un altre fora de concurs. Les obres en valencià es representaran al Teatre Olímpia. La Regidora de Cultura també enceta l’Escola Municipal de Teatre.

Activitats culturals i festeres, Teatre Olímpia d’Oliva (La Safor)

PRIMERA REPRESENTACIÓ.
DISSABTE 12 D’OCTUBRE A LES 19.00 H:

NOM DEL GRUP: Lletraferits i Comediants.
OBRA: L’últim rei.
AUTOR: Ignasi Moreno.
DIRECCIÓ: Ignasi Moreno.
SINOPSI: L’últim rei, és la nova adaptació d’Ignasi Moreno de la seua obra “Darrere del teló”, i on vostés veuran entre bastidors, i també des de la seua butaca, tot el que pot ocórrer per a què la representació d’un drama acabe com una autèntica comèdia carregada de cabassos del millor humor.
REPARTIMENT: Joan Banyuls (El Rei), Anna Ballester (La Reina), Eva Pellicer (La donzella), Jesús Garcia (El Bufó), Mariano Velázquez (Soldat/Servent), JL Martí (El Director), Marisaro Martí (La Regidora), Lluís Moncho (El Fuster).
SEGONA REPRESENTACIÓ:
DIVENDRES 18 D’OCTUBRE A LES 22.00 H:
NOM DEL GRUP: Grup de Teatre Lliure de Paiporta.
OBRA: Políticament incorrecte.
AUTOR: Ray Cooney.
DIRECCIÓ: Xavier Escrivà.
SINOPSI: Un ministre conservador i una diputada socialista decideixen passar una bona estona en una habitació d’hotel, però el flirteig es complica en aparèixer un cadàver a la finestra.
A partir d’aquest moment la situació es torna en un seguit de mentides i invencions per part del ministre per tal d’eixir-se’n ben parat.
REPARTIMENT: Daniel Tarazona (Ministre Robert Picó), Juan Mateu (Director de l’hotel), Marta Varona (Cambrera d’hotel), Marián Pascual (Anna), Albert Hervàs (Detectiu), Pepe Ferrandis (Sr. Feliu), Joan Acedo (Pau Figueres), Remei Ferrandis (Pamela), Àngels Paredes (Lola).
TERCERA REPRESENTACIÓ.
DISSABTE 19 D’OCTUBRE A LES 19.00 H.
NOM DEL GRUP: Fallers, Falleres i Punt (ACFBSF)
OBRA: Ella, elles i jo.
AUTOR: Ginés Romero.
DIRECCIÓ: Ginés Romero/ Enric Escrivà.
SINOPSI: Les dificultats d’un home per trobar parella i les seues relacions amb les dones, sempre conflictives i amb la brevetat com a factor comú. Manu és un home normal, solitari i, tal com es qualifica, estrany. Natacha, la seua veïna, l’ajudarà a comprendre millor el fracàs de les seues relacions sentimentals, transportant-nos, una per una, a les últimes quatre ruptures del seu veí.
REPARTIMENT: Enric Escrivà (Manu), Elia Sanchis (Natacha), Cristina Colomar (Eva), Gemma Moreno (Laura), Patrícia Climent (Rebeca), Susana Pla (Anna).
TERCERA REPRESENTACIÓ.
DIJOUS 24 D’OCTUBRE A LES 22.00 H
NOM DEL GRUP: Grup de Teatre Ramon Sanz-F. Institut.
OBRA: Pel Davant i pel Darrere.
AUTOR: Michael Frayn.
DIRECCIÓ: Maite Fullana.
SINOPSI: No ens atabalem, si aconseguim passar d’un cop l’obra sencera pel que fa a les portes i les sardines, tot funcionarà.
Aquesta és la qüestió fonamental de l’obra: portes, sardines, entrades, sortides.
Entrar sardines, traure sardines, obrir portes, tancar portes.
Això és la comèdia, això és el teatre.
REPARTIMENT: Anna González (Lola/Sra. Clacket), Emma Miralles (Lluïsa), Paco Muñoz (Enric/Roger), Ana Jordà (Verònica/Vicky), Juanmi Galiano (Marcel/Philip), Ramona Pérez (Flavia/Magda), Kiko Morató (Pau/Lladre), Mª José Martínez (Cuca), José V. Serrano (Toni).

DISSABTE 26 D’OCTUBRE A LES 19.00 H.
Lliurament de Premis del I Certamen de Teatre i representació de l’Obra Metrosexual a càrrec de Farfullit Teatre.

INFORMACIÓ D’ENTRADES I ABONAMENTS:

*Entrades per a cada representació individual: 3 euros.
*Abonaments per a les 4 representacions més el lliurament de premis: 8 euros.

Les entrades i/o abonaments, es poden adquirir a l’Oficina de Serveis Culturals (1ª Planta de l’Ajuntament). O bé, en la guixeta del Teatre Olímpia, una hora abans de cada representació.

TEATRE OLÍMPIA D’OLIVA
SERVEIS CULTURALS i FESTES
AJUNTAMENT D’OLIVA

Comparteix

Icona de pantalla completa