Naix “Palitroke”, la primera penya d’animació de l’Enrile PAS Alcoi

La presentació oficial serà aquest dissabte 12 d’octubre

Acaba de náixer i és prácticament tot un éxit. Feia algún temps que anava gestant-se la idea i per fi veurà la llum aquest dissabte 12 d’octubre. Es tracta de “Palitroke”, la primera penya d’animació de l’Enrile PAS Alcoi i que ja está formada per unes cincuanta persones, totes elles menors de 35 anys. La constitució d’aquesta penya ha estat fomentada pels mateixos jugadors del primer equip del Patí Alcódiam Salesià amb la col.laboració del pub Gaudí i del Bar del Poliesportiu.

Precisament al Bar del Poliesportiu tots els membres de le penya quedaran a les 19.30 hores per preparar els cántics i les accions que s’han de mampendre al llarg del partit. De moment, ja hi ha fetes 50 camisetes que reprodueixen l’oficial que lluirà enguany la primera plantilla amb el logo de Palitroke.

La penya es presentará en societat oficialment dissabte 12 d’octubre al pub Gaudí. Primer hi haurà un sopar dels membres de la penya amb els jugadors del primer equip i a partir de les 00.00 començarà la festa al pub.

Recordem també que aquest mateix dissabte 12 d’octubre tindran lloc els actes de presentació del club. A les 10.00, l’ofrena a Maria Auxiliadora. A les 10.30 la gran foto de familia al Pavelló b i posteriorment hi haurà exhibicions d’hoquei patins i patinatge artístic. La jornada finalitzarà amb un dinar al Bar del Poliesportiu.

Patin Alcodiam Salesiano

Comparteix

Icona de pantalla completa