Diari La Veu del País Valencià
Ens trobem amb un alcalde antidemocràtic
L’Ajuntament de la Nucia retira cartells i pancartes de convocatòria de la manifestació de hui dissabte.

L’Associació de Veïns de la Nucia ha denunciat la retirada, per part de l’ajuntament, dels cartells de paper, així com de les pancartes que el col·lectiu veïnal havia penjat pel municipi amb la finalitat de donar a conéixer la manifestació contra la pujada de taxes i impostos municipals, que es celebrara hui dissabte 19 d’octubre.

I és que, com així han explicat des de la pròpia associació, operaris de l’ajuntament “complint ordres de l’equip de govern del PP” han procedit a retirar dels carrers “tant en façanes, inclòs en aparadors de comerços privats” els cartells en els que s’informa tant de l’horari de la manifestació, com de les raons que han mogut als veïns de la Nucia a convocar aquest acte reivindicatiu.

Des de l’associació s’ha denunciat també la retirada per part de les brigades de l’ajuntament de dues pancartes informatives. Una situada a la carretera de Benidorm i altra en l’eixida del municipi, a la rodona de la Urbanització Panorama.

Per a l’associació, l’actitud de l’aldalde Bernabé Cano “és impròpia de qui es suposa que deu estar junt als veïns, a qui ha d’escoltar. En canvi, ens trobem amb un alcalde antidemocràtic, l’únic objectiu del qual és silenciar a qui vivim en el poble i tenim tot el dret del món a manifestar-nos contra allò que no estiguem d’acord”.

Els veïns han lamentat que l’alcalde utilitze el consistori com un “ranxo on fa i desfà al seu parer, mirant sols l’interés del seu partit i de la seua persona, i no el de la ciutadania” afegint que “si diu tindre el recolzament del 70% dels veïns ¿per què li preocupa que ens manifestem?”.

L’Associació de Veïns de la Nucia ha fet una crida perquè el veïnat de la població secunde la iniciativa, recalcant que “estes eixides de to de l’alcalde ens fa més forts, més visibles i aporta més valor a una reivindicació en la que eixim guanyant tots els veïns”.

Comparteix

Icona de pantalla completa