Diari La Veu del País Valencià
Sí a RTVV, pública, de qualitat, democràtica, i en valencià!
Davant la decisió del Consell de la Generalitat Valenciana i del Partit Popular de tancar RTVV, els col·lectius locals del PSOE/PSPV, EU i COMPROMÍS, hem organitzat una concentració a la Plaça de la Constitució de Biar a les 12.00h. a favor de la continuïtat de RTVV com a servei públic indestriable i irrenunciable de la naturalesa i l’autogovern valencià.

No podem acceptar el tancament de RTVV perquè és l’únic element valencià que vertebra, uneix i dóna a conéixer el dia a dia dels pobles i les comarques valencianes. A més, la desaparició de RTVV significarà l’apagada total del valencià dels mitjans audiovisuals de la nostra terra.

Ens neguem a acceptar les mentides que ens han volgut explicar sobre la inviabilitat de l’empresa. RTVV és viable si la gestió és honesta, professional i sense interessos partidistes. RTVV ha esta en mans dels polítics del PP durant 18 anys en els quals s’han encarregat de manipular la població i arruïnar l’empresa.

Arribats a este punt de deute, qui ha de tancar no és l’empresa, sinó el partit polític responsable de la desfeta. El que sobra no són serveis públics, el que sobra de veritat és la corrupció generalitzada al nostre territori i projectes inassumibles per una societat que no ha deixat de treballar i que no ha viscut per damunt de les possibilitats. Han estat els governants el que han gastat més del que podien i ara ens volen fer pagar a tots la seua festa.

Sí a RTVV, pública, de qualitat, veritablement democràtica, i en valencià!

Col·lectius locals dels partits polítics de Biar (PSPV-EU-Compromís)

Comparteix

Icona de pantalla completa