Diari La Veu del País Valencià
Alcoi ja té cartell de festes
Mònica Jover serà l’autora del Cartell de Festes

Així ho ha decidit la Regidoria de Festes després d’obrir consultes amb tots els grups municipals

La pintora alcoiana Mònica Jover serà l’encarregada de crear el Cartell de Festes de l’any 2014. Així li ha estat ja comunicat a la pròpia artista, després que la Regidoria de Festes haja decidit confiar la tasca en aquesta artista amb una consolidada trajectòria professional.

La Regidoria de Festes ha decidit encarregar el cartell a Jover després d’haver realitzat una ronda de consultes i reunions amb els diferents grups polítics municipals, a qui se’ls ha oferit la oportunitat de participar en la decisió bé directament o bé mitjançant l’assessorament de persones qualificades externes.

Així, la pintora que crearà l’obra que anuncie les festes de Moros i Cristians de 2014 serà Mònica Jover Calvo (Alcoi, 1973), llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València i que també ha cursat estudis a l’École Supérieure Beaux Arts La Cambre de Brussel·les; ha estat becada i premiada per nombroses institucions, entre les quals destaca el primer premi del certamen Ciutat d’Alcoi de pintura de 2002. Ha realitzat exposicions individuals a Xàbia, l’Albir, Alacant, Alcoi, Elx, El Campello, Ontinyent, Dénia, Altea o Calp, i ha participat en mostres col·lectives a ciutats com Barcelona, Palma de Mallorca, Madrid, El Caire, Nova York o Lima. Cal remarcar que actualment Jover està exposant la seua obra a l’Àgora dins la mostra ‘Llenguatges compartits’, junt amb les pintores Aurèlia Masanet i Maria Lluïsa Pérez, exposició que podrà visitar-se fins el 29 de novembre.

Jordi Martínez ha expressat la seua satisfacció “perquè estem segurs que, com a alcoiana i com a gran artista, segur que farà un cartell de gran qualitat plàstica. Mónica Jover és hui per hui una de les millors pintores que tenim a la ciutat, i estem segurs que ho tornarà a demostrar amb el nostre cartell”.

Comparteix

Icona de pantalla completa