Diari La Veu del País Valencià
Almussafes, bronze en la fase autonòmica de gimnàstica rítmica
Diumenge passat dia 10, es va celebrar en la localitat de Burjassot la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya en la modalitat de Conjunts on es va donar cita l’elit d’este esport de la Comunitat Valenciana, jugant-se alguns dels conjunts participants el passe a la fase final del mencionat campionat, que tindrà lloc a mitjan desembre en la Ciutat de Granada. Entre els clubs presents, el Club CEGA d’Almussafes va aconseguir la tercera posició i medalla de bronze, assegurant la classificació per a disputar la fase final.

En el campionat autonòmic van competir sis categories de diferents edats: Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior, Sènior i Primera. El club Llíria es va alçar amb el triomf en la categoria benjamí i en l’aleví el primer classificat va ser el Club de Benicarló Mabel, seguit pel conjunt de Calp Les Marines i el d’Almussafes CEGA. En el quart, quint i sext lloc van quedar els clubs de Riba-roja, Torrepaterna i Roquette Benifaió.

Les gimnastes infantils de Llíria també van aconseguir l’or en esta categoria, sent el Mabel i el Puçol els conjunts que van completar el podi, seguits del Morvedre del Port de Sagunt i del Roquette Benifaió. En la categoria Júnior, la Tramuntana de Castelló va aconseguir la primera plaça, seguit pel Benidorm i el Xirivella i quedant en Quart lloc Roquette Benifaió.

Per la seua banda, la categoria sènior la va encapçalar el conjunt del Club Baratara d’Elx, l’Atzar de València, el Torrevieja i el Xirivella i en Primera, el podi ho va presidir el Roquette Benifaió, seguit del Riba-roja, el conjunt de l’Almara de Burjassot i el Torrepaterna.

En l’esmentat campionat es van decidir els conjunts que representaran a la Comunitat Valenciana en la pròxima Copa de la Reina per comunitats autònomes, modalitat implantada enguany per primera vegada. En concret, participaren les gimnastes alevins del conjunt del club Mabel, també les del mateix club en categoria infantil, les de l’Almara de Burjassot i les gimnastes de primera categoria del Club Riba-roja.

La gimnasta del club CEGA Almussafes, Sandra Vayá, serà una de les components d’esta selecció, competint amb el conjunt júnior del Club l’Almara de Burjassot.

Així mateix, Yaiza Gonzalez, gimnasta sènior del club d’Almussafes competirà en Primera Categoria en el nacional de Granada amb el mateix club.

Ajuntament d’Almussafes

Comparteix

Icona de pantalla completa