Diari La Veu del País Valencià
Més veus contra el tractament de RTVV
Albaida es concentra en contra del tancament de RTVV

Albaida 15 de novembre de 2013. El Comité d’Empresa de RTVV, amb el suport dels sindicats CCOO, Intersindical; UGT, CGT, CSIF, USO i dels partits PSPV-PSOE, Compromís i EUPV han convocat concentracions a tots els municipis de la Comunitat Valenciana en contra del tancament de RTVV. Albaida ha volgut unir-se a aquesta mostra de solidaritat amb tots els valencians i amb els treballadors de RTVV.

La concentració sha realitzat hui a les 12 a la porta de lajuntament, baix el lema “Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu”, i ha estat recolzada per una representació del teixit associatiu, funcionaris i personal laboral del consitori, ciutadania de la població així com per la periodista i treballadora de Canal 9, Iolanda Ibarra, natural dAlbaida. A continuació lalcalde, acompanyat pels regidors, ha finalitzat amb la lectura dun manifest, resaltant el valor de la ràdio i la televisió públiques per fomentar l’ús social del valencià.

En el manifest que sha escoltat sapuntava també que el tancament de RTVV és un atac a la vertebració territorial i l’autoestima dels valencians. El text conclou que “tancar RTVV és fer invisibles els pobles, la seua actualitat, la seua realitat,les seues festes, la seua cultura i les seues aportacions al projecte col.lectiu del que formem part” .

Així mateix, esta setmana lequip de govern de lajuntament va presentar de manera conjunta una moció al ple per a que Canal 9 no es tanque.

Ajuntament d’Albaida

Comparteix

Icona de pantalla completa