Diari La Veu del País Valencià
Les mentides del PP tenen les pates molt curtes
JUANMA RAMÓN: “LES MENTIDES DEL PP SOBRE SANTA GEMMA TENEN LES PATES MOLT CURTES”

Compromís per Paterna exigix a l’alcalde que rectifique sobre les mentides que va dir en octubre per a justificar el tancament de la llar de jubilats de Santa Gemma i que renegocie a la baixa el lloguer

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, denuncia que “l’alcalde no ha dit la veritat sobre el tancament de la llar de jubilats del barri de Santa Gemma del municipi. És més, ho va disfressar al ple del mes passat de conveni amb l’Ajuntament de Burjassot, però des de Compromís li arrancàrem la informació que sí, que Santa Gemma anava a tancar-lo”.

“Una operació que el PP tenia amagada i que descobrírem, perquè les mentides del PP tenen les pates molt curtes. I és que la no existència en la reciprocitat de l’ús entre les dos poblacions era perquè tancava Paterna. El pitjor de tot és que el PP també va provocar una innecessària tensió social amb el propietari del local. Situació que l’equip de govern ha de reparar ja”.

Juanma Ramón explica que “després de mantindre una reunió amb el propietari del local de la llar de Santa Gemma, sabem que la negociació a la qual aludix la regidora del Major, Marisa Ferre, mai ha existit. I si hi ha hagut alguna ‘negociació’ va ser la mera exigència del PP al propietari perquè rebaixara el lloguer un 50%.

“Així, totes les afirmacions que va fer la regidora Marisa Ferre en octubre dient que el propietari demanava una xifra desorbitada de lloguer, que es negava a renovar el contracte i que amenaçava amb desnonar a l’Ajuntament, són invencions per a poder tapar amb un conveni amb Burjassot la mala gestió de l’equip de govern del PP i el tancament de Santa Gemma”.

El centre de Santa Gemma porta en funcionament des de l’any 1987 en un local del qual el consistori paga 19.000 euros a l’any, “i no els 54.000 als que va referir-se la regidora Marisa Ferre. És més, el propietari paga la contribució del local quan en el contracte de lloguer apareix que l’Ajuntament és qui havia d’estar pagant-la. Amb la qual cosa l’Ajuntament encara paga menys diners dels que li toquen”.

“Des de Compromís exigim a l’equip de govern del PP que rectifique públicament, que demane disculpes al propietari del local i que renegocie el lloguer a la baixa per a garantir el funcionament de la llar de jubilats de Santa Gemma”, conclou Juanma Ramón.

Comparteix

Icona de pantalla completa