Amb motiu del 523é aniversari de la primera edició del Tirant Lo Blanch de Joanot Martorell, cada 20 de novembre es commemora el “Dia del llibre valencià”.

Enguany, 2013, en paraules de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, la Generalitat “dedicará el Dia del Llibre Valencià al autor Joan Roís de Corella para contribuir a la conmemoración del Año Roís de Corella”.

Per aquest motiu, el Gremi d’Editors del País Valencià i la Unió Gremial de Llibreries i Papereries celebrarem, amb la presència d’escriptors, editors, llibrers i tots aquells que vulguen participar, una exposició amb diferents llibres valencians per tal que els coneguen i, si són del seu gust, els puguen adquirir.

Aquesta exposició serà a les portes de la nostra seu gremial, al carrer novells nº 14, de València, de 9:00-20:00h

Així mateix, els convidem que col·laboren en la visibilitat dels treballs d’editorials i escriptors valencians i que aprofiten els espais que ofereixen les llibreries valencianes.

Els assegurem que gaudiran d’una jornada molt entretinguda, on podran conéixer de primera mà les millors obres valencianes i apropar-se així a la cultura de la nostra terra.

Esperem la seua assistència,

Gremi d’Editors del País Valencià i Unió Gremial de Llibreries i Papereries.

Brigada Mixta
Des de la Calderona i baixant

Comparteix

Icona de pantalla completa