Diari La Veu del País Valencià
Vine al Teatre Calderón i gaudeix de la dansa
Dissabte 30 de novembre a les 21 hores

Dansa contemporània amb la companyia Sol Picó amb ‘Memòries d’una puça’

En aquest espectacle Sol Picó ens dóna la seua particular visió sobre La Decadència i La Desolació, temes candents en aquests moments de convulsió social. Una reflexió sobre l’actualitat, vista com un huracà devastador que no ens permet avançar, un èxode impossible, i sobre la necessitat de canviar aquest món, d’escapar d’aquesta situació asfixiant. Tres nòmades, patètics d’a prop i insignificants des de lluny, ens proposen un viatge de transhumància, amb un final que els situa a la deriva, com un missatge en una botella, un desig, una petició desesperada d’ajuda… La fantasia i l’absurd són els eixos d’aquesta peça coreogràfica. Un exercici sincer, auster, minimalista i convuls.
*Preu de les entrades: 10, 12 i 15 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)
AVANÇ DEL MES DE DESEMBRE
Dissabte 7 de desembre a les 20 hores

Concert de música jazz amb ‘Janice Harrington Quartet’

La cantant nord-americana Janice Harrington compta amb una extensa trajectòria professional plagada d’èxits i reconeixement a nivell mundial. Nascuda a Cleveland (EUA) creix envoltada per la tradició de la música negra nord-americana i inicia la seua carrera a principis dels anys 60 com a cantant de Jazz, Blues i Gospel, tres gèneres amb una arrel comú que Harrington ha sabut compatibilitzar amb bon saber fer al llarg de la seua carrera. La seua qualitat com a artista li han valgut a aquesta fabulosa cantant l’apel·latiu de “The Queen of Jazz, Blues and Gospel” un reconeixement just a l’altura de la seua singular personalitat i del seu valor musical.
*Preu de les entrades: 10, 11 i 12 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)
Diumenge 15 de desembre a les 19 hores

El Russian National Ballet enceta el Nadal amb ‘El Cascanueces’

El Russian National Ballet apropa fins el Calderón d’Alcoi un clàssic com ‘El Cascanueces’. És tracta d’un conte de fades-ballet en dos actes i tres escenes de Piotr Ilich Txaikovski (1840–1893), composat en 1891–1892. Txaikovski va posar música a l’adaptació d’Alejandro Dumas (pare) del conte ‘El Cascanueces y el rey de los ratones’, de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (posada en escena per Marius Petipa i encarregat pel director dels Teatres Imperials Iván Vsevólozhski en 1891). En els països occidentals ‘El Cascanueces’ s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets, principalment representat en Nadal.
*Preu de les entrades: 20, 22 i 24 euros

Comparteix

Icona de pantalla completa