Diari La Veu del País Valencià
Manifestació contra llei seguretat ciutadana 4 desembre
Per les llibertats individuals i col·lectives

Contra la Llei de Seguretat Ciutadana i la repressió social i sindical

El proper dimecres 4 de desembre, a les 19:30 hores, a la Plaça de Sant Agustí de València, està convocada una manifestació unitària per les llibertats individuals i col·lectives, contra la Llei de Seguretat Ciutadana i la repressió social i sindical i en solidaritat amb el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT). La convocatòria està impulsada per diversos sindicats, partits polítics i entitats i plataformes socials.

Per als convocants, la ” Llei de Seguretat Ciutadana ” que pretén aprovar el govern suposa un greu atac a les llibertats individuals i col·lectives a la qual se suma l’anunciada llei sobre els serveis mínims que serà una llei contra el dret de la Vaga. Totes dues normes, junt a altres, tenen com finalitat emmordassar la societat i intentar impedir l’expressió del rebuig a la seva política. A més, el conjunt de retallades i privatitzacions sofertes, apuntalades per les noves lleis de clar caràcter autotitari anunciades pel PP, són una autèntica declaració de guerra a les treballadores i treballadores i al conjunt de la ciutadania. El govern porta endavant una brutal agressió contra els nostres drets i llibertats fonamentals que pretén acallar la veu de la ciutadania, dels activistes socials i dels sindicalistes que s’hi oposen. Un exemple és la persecució contra el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT) o contra sindicalistes o treballadors d’empreses com Mercadona.

Finalment, les organitzacions convocants fan una crida a la ciutadania a la seua participació en aquesta manifestació unitària i en totes aquelles accions que es convoquen per fer patent el rebuig a unes polítiques clarament autoritàries i antidemocràtiques.

Intersindical Valenciana

Comparteix

Icona de pantalla completa