Diari La Veu del País Valencià
És denunciem la falta d’infraestructures per què s’instal·len en Alzira les atraccions de la fira de Nadal
Des de Compromís tots els anys denunciem la falta d’infraestructures i d’unes condicions dignes per a què s’instal·len en la nostra ciutat les atraccions de la fira de Nadal i el campament de caravanes que munten els empresaris del sector per a viure amb les seues famílies durant quasi dos mesos. Les instal·lacions elèctriques, d’aigua corrent i de canalització de les aigües residuals són precàries i tercermundistes, que si en el seu moment es van justificar per la provisionalitat mentre es construïa el recinte firal hui no tenen cap justificació, ja que sabent que este no estaria acabat i que la provisionalitat anava allargar-se per uns anys des de l’Ajuntament havien d’haver buscat solucions que milloraren les condicions dels firers i les seues famílies.

En el darrer ple municipal li vaig demanar al senyor Fita que prengueren mesures per a evitar la proliferació de les mànegues per damunt de les voreres i que habilitarà llocs per a una correcta evacuació de les aigües residuals. Hui a unes hores d’inaugurar-se la fira i on començaran a visitar la zona veïns de la nostra ciutat i dels pobles del voltant la situació no ha canviat, les mànegues i part del cabrejat de llum continuen per damunt de les voreres sent un obstacle que impedeixen el pas de persones amb mobilitat reduïda i on qualsevol persona pot entropessar i tindre un accident, i l’abocament d’aigües residuals contínua sense estar controlat. A més que a part de les persones que vénen a la fira, estes voreres són molt freqüentades diàriament per les persones que ixen a passejar, van al poliesportiu o a la zona escolar. Un any més hem de dir que gràcies a la deixadesa del nostre Ajuntament, Alzira no esta al nivell d’una capital de comarca i no presentem la millor imatge d’una ciutat moderma, amiga dels xiquets i intel·ligent.

Altres anys també denunciàvem la mala imatge de les parcel·les plenes d’herbes i de materials abandonats que hi havia al voltant de la fira, hui hem de valorar que esta situació ha millorat prou en els darrers dies.

Adelaida Pau
Regidora de Compromís per Alzira

Comparteix

Icona de pantalla completa