Diari La Veu del País Valencià
Doncs sí, ens ha eixit idiota
Poques coses en política ens queden per veure, però a nivell local sembla que el PP de Benicàssim vol superar-se cada dia que passa. A més de tenir a tot l’equip de govern imputat (i molt probablement de cara a properes cites electorals, amortitzats), de fer del diàleg (tan necessari en democràcia) un impossible i de desconèixer la normativa per administrar diners públics; dic que, a més va i la segona tinent d’alcalde, en un intent de fer-se la víctima, comenta que un regidor de l’oposició l’ha insultat de manera sexista i s’ha mostrat intolerant, tot per demanar al president de la comissió d’economia que fera callar a eixa “idiota”.
Probablement la imputada Carolina San Miguel (que així es diu la criatura) desconeix el significat real de la paraula idiota: “s’aplica a la persona que està escassa o manca d’intel·ligència, que és maldestra d’enteniment o que amb les seues accions i paraules molesta”; per tant fins ací no es veu per cap lloc la vesant sexista ni intolerant.
Que aquesta senyora acuse a un regidor tindria que fer reflexionar a molta gent, ja que probablement és la persona que més mala educació mostra en els plenaris (parlant per darrere, jugant amb el mòbil, rient-se quan intervé l’oposició…), mostrant una actitud més pròpia de “maruja” de perruqueria (amb tot el meu respecte per les “marujes” a les que adore)que de representant públic, representant per cert les regidories més importants de l’ajuntament de Benicàssim o almenys les que mes diners manegen.
La reflexió ve donada per la tendència a criminalitzar qualsevol observació realitzada a una dona, i més a una dona com aquesta, que amb el seu comportament impropi d’un càrrec públic es fa creditora d’una definició que li va al pèl.
La imputada Carolina no és exemple de res, és exemple més bé del crepuscle d’una classe política introduïda en les nostres institucions a dit, sense més mèrit que haver tingut des de joveneta el carnet del partit al qual ara representa i que durant els anys que porta al consistori ha mostrat la seua mala educació, la seua insolència i una supèrbia només comparable amb el seu sectarisme. Així mateix des de que va accedir al càrrec de segona tinent d’alcalde les maneres han empitjorat, afegint-se a les anteriors la pèssima gestió, la manca de preparació i la prepotència del que mana amb un poder absolutista; per tant sí Domingo, ens ha eixit idiota.
J.M.Segarra.
Compromís per Benicàssim

Comparteix

Icona de pantalla completa