Diari La Veu del País Valencià
La FiGA programa poesia i un taller de dolços a Gandia
– Aquest dijous hi haurà un Recital Popular de Poesia dins de la FiGA en vers
– Per al dissabte s’ha programat el II Taller de Dolços Nadalencs

La FiGA en vers tanca l’any amb un Recital Popular de poesia obert a qualsevol que vulga compartir els seus versos favorits amb els assistents. Serà el proper dijous 19 de desembre al Bar del Casal a les 20:00 hores, carrer Dona Teresa 2 de Gandia.

S’agrairà que els participants envien un correu a [email protected] per a facilitar l’organització de l’acte, tot i que si algú s’anima a últim hora també podrà arrancar-se amb algun vers propi o d’aquell autor que més li agrade.

Amb La FiGA en vers de desembre “volem agrair a qui ens ha acompanyat mes rere mes en les diferents propostes poètiques que hem programat i fer-los protagonistes de la nit, a més d’enriquir-nos tots amb els poemes que s’estimen i el que signifiquen per a ells”.

Però les activitats de la FiGA per a desembre no s’acaba amb la FiGA en vers també s’ha organitzat el II Taller de Dolços Nadalencs. Després de la bona acollida que va tindre la passada edició “hem decidit tornar a posar-mos mans en la massa per a fer pastissets de Nadal de mistela, anís sec, ametlla o a l’aire, entre més sorpreses dolces”. Aquest taller tindrà lloc al Casal Jaume I de Gandia el dissabte 21 a les 16:30 hores i també cal enviar un correu electrònic a la FiGA per a inscriure’s. El cost de la mateixa és gratuït per als socis i de 5 euros per a la resta de interessats.

Des de la FiGA es vol mostrar el seu agraïment tant al Casal Jaume I com al Bar del Casal per deixar les seues instal·lacions de manera desinteressada sempre que se’ls ha demanat per a realitzar les seues activitats. Tot això sense oblidar-se dels socis que amb la seua aportació de dos euros al mes fan possible que la FiGA desenvolupe la seua programació al llarg de l’any.

Comparteix

Icona de pantalla completa