Diari La Veu del País Valencià
La mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat formalitzen el contracte de transport universitari
LA MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT FORMALITZA EL CONTRACTE DE TRANSPORT UNIVERSITARI AMB LA MERCANTIL AUTOMÓVILES LA ALCOYANA, S.A. ( Grupo Subús).

A les 9:30 h del matí d’ahir dia 7 de gener, en les dependències reservades a aquesta entitat supramunicipal en l’Edifici Àgora , ubicat al carrer Sant Mateu, 3, del municipi d’Alcoi, s’ha procedit per la Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat a la formalització de l’adjudicació del contracte administratiu corresponent al Servei de Transport Col·lectiu Regular de viatgers, d’Ús Especial, per al trasllat d’estudiants universitaris dels municipis de Muro, Cocentaina i Alcoi fins al Campus Universitari de la Universitat d’Alacant, situat en Sant Vicent del Raspeig, durant el curs acadèmic, amb la mercantil adjudicatària AUTOMÓVILES LA ALCOYANA, S.A. (Grupo Subús) , per un període de dos anys, amb possibilitat de dues pròrrogues, d’un any cadascuna.

El contracte ha sigut signat pel President de la Mancomunitat, En Rafael Climent González, actuant com a representant de l’entitat i per En José Luis Romillo Fidalgo, actuant en nom i representació de la mercantil AUTOMÓVILES LA ALCOYANA, S.A. .
L’adjudicació definitiva va ser aprovada mitjançant acord de la Junta de Govern de la Mancomunitat, adoptat en sessió ordinària de data 15 de novembre de 2013, prèvia delegació de la competència adoptada pel Ple de la Mancomunitat en sessió de data 30 d’octubre de 2013.

D’aquesta manera, la competència relativa a aquest servei és assumida i passa a ser exercida per la Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat a partir del mes de gener de 2014.

Cal tindre en compte que els usuaris de l’STU han d’acreditar la seua condició d’estudiant universitari matriculat a la Universitat d’Alacant o als altres Centres Educatius oficials i que es poden beneficiar a més dels empadronats a Alcoi, Cocentaina i Muro els habitants d’algun altre municipi de què formen part de les Mancomunitats de l’Alcoià i el Comtat o de la Mancomunitat del Xarpolar.

El nombre estimat d’usuaris en el curs 2012-2013 ha estat de 800.

Mancomunitat l’Alcoià i el Comtat

Comparteix

Icona de pantalla completa