El PP de Carcaixent pretén fer-se amb el control del Consell de la Joventut de Carcaixent

20 gener 2014 01:00h
Ajuntament edifici
EL PP DE CARCAIXENT INTENTA L’ASSALT AL CONSELL DE LA JOVENTUT
 
Joves amb Compromís denuncia que el PP de Carcaixent pretén fer-se amb el control del Consell de la Joventut de Carcaixent.
 
El màxim òrgan de participació juvenil de Carcaixent té prevista la celebració d’una Assemblea General per al pròxim diumenge, 26 de gener, data en la qual s’ha d’elegir la nova Comissió Permanent, òrgan que governarà l’entitat durant els pròxims dos anys.
 
I és que, segons explica Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís de Carcaixent: “és més que sospitós que, el mateix dia, demanen l’alta en el Consell set associacions juvenils de nova creació, constituïdes en els últims mesos amb uns estatuts pràcticament calcats, que no ens consta que hagen organitzat mai una sola activitat. Si açò per si sol ja és greu, encara ho és més que estes set noves associacions hagen presentat una candidatura a Comissió Permanent, encapçalada per NNGG del PP, entitat membre que no ha col·laborat en cap activitat de les organitzades pel Consell en els últims anys, ni tan sols ha fet publicitat dels actes programats des de l’òrgan de participació dels joves”.
 
I continua dient: “de les huit persones integrants de la candidatura, la gran majoria són militants i simpatitzants del PP. I algunes, fins i tot, membres de la nova executiva local del Partit Popular”. Tot el contrari a la pluralitat, diversitat i integració de totes les sensibilitats al si del Consell, que tant han reclamat els delegats de NNGG del PP en les darreres assemblees generals.
 
Natxo Escandell afegeix: “des de Joves amb Compromís considerem que és més que evident que estes set entitats s’han constituït ex professo, en una maniobra partidista, amb l’únic objectiu que NNGG del PP és faça amb el control del Consell”.
 
I finalitza dient: “si tant d’interés tenen des de NNGG en participar en la vida diària del Consell, el primer que haurien de fer és arrimar el muscle i convéncer els seus majors que tornen a dotar el Consell d’una seu en condicions, o de que augmenten la dotació econòmica de la subvenció que l’ajuntament dóna, no sols al Consell, sinó també a totes les associacions juvenils.”
 
Joves amb Compromís Carcaixent  
next