Diari La Veu del País Valencià
Una altra arbitrarietat de l’equip de govern del PP a Vinaròs
El plenari extraordinari que s’ha fet avui respecte les al.legacions de CCOO contra l’aprovació inicial del pressupost municipal 2014, en concret, contra la creació de la plaça d’ Intendent Principal, que l’equip de govern no ha acceptat amb la seua majoria absoluta, planteja al grup municipal ESQUERRA unes qüestions inel.ludibles:
És certa l’argumentació d’opacitat que presenta CCOO: Els regidors , per exemple, no vam ser informats d’aquest propòsit de tenir un Intendent fins que ens va ser presentat.
Per a ESQUERRA, la creació de la plaça de Intendent Principal es realitza per tal de tapar la desastrosa gestió, la ineptitud en la direcció de la Policia Local per part de la regidora Mar Medina. I una vegada més, el “brillant” PP crea una despesa, el sou de l’Intendent, que es neguen a dir-nos quin és. I aquests diners podrien anar destinats a ajuts i beques, per exemple, però, una vegada més el PP l’empra per a tapar, camuflar la seva gestió política d’un servei públic.

El “brillant” PP porta un general per a exhibir en desfiles i rodes de premsa, però no amplia l’exèrcit suficientment. L’ aparença ara és el més important. Per a ESQUERRA, les tasques d’Intendent podrien haver estat assumides per funcionaris propis.

Les indicacions de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2013 i 2014 és clara: “no es procedirà al sector públic a incorporar nou personal” . Però el “brillant“ PP argumenta una llei de 2003 per fer creure l’obligatorietat de crear la plaça. Per a ESQUERRA, si el PP al.lega una llei de 2003 per tal de justificar una qüestió que es prohibeix per a 2013 i 2014, nosaltres volem que tots els drets que consagra la Constitució espanyola de 1978 siguen restituïts( Més inversions per a Sanitat, Educació Pública, justícia, poder adquisitiu dels treballadors i treballadores , respecte als convenis col.lectius,etc). La Llei una vegada més la instrumentalitza el PP en benefici seu i en perjudici de la ciutadania.
Avui, hem estat davant d’una altra arbitrarietat de l’equip de govern del PP, una més, que suposarà per a totes les vinarossenques i vinarossencs un nou malbaratament dels nostres diners.

ERPV de Vinaròs

Comparteix

Icona de pantalla completa