Diari La Veu del País Valencià
Escola Valenciana diu SÍ a Catalunya Ràdio
Des de l’entitat cívica es valora que és el fruit de la dictadura mediàtica a la qual ens té sotmesos als valencians i les valencianes el partit que ens governa.

Mostrem el nostre rebuig directe al tancament de les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià .

Mostrem el nostre màxim suport als companys i companyes d’Acció Cultural del País Valencià i als professionals de Catalunya Ràdio, un mitjà de comunicació necessari, fet en la nostra llengua i amb una professionalitat indubtable.

Amb el tancament de les emissions de Catalunya Ràdio, el Govern espanyol i la Generalitat Valenciana completen el seu objectiu d’extermini de qualsevol ràdio o televisió públiques d’àmbit de país en llengua pròpia.

Els mitjans de comunicació són fonamentals per a la normalització del valencià. La normalització de la llengua ha d’eixir de l’escola al carrer i ara acaben de censurar l’últim mitjà de comunicació audiovisual íntegrament en llengua pròpia al País Valencià.

Volen desmantellar els referents mediàtics en la nostra llengua. Ho estan aconseguint. El que no aconseguiran és desmantellar la veu del poble valencià.

Perquè el valencià és de llei, perquè la nostra llengua i la llibertat d’expressió no entenen de fronteres, nosaltres diem Sí a Catalunya Ràdio.

Comparteix

Icona de pantalla completa