Diari La Veu del País Valencià
Xerrada sobre nous models de ciutats sostenibles a Castelló
Compromís convida als ciutadans a la propera xerrada de Giusseppe Grezzi (Compromís per València) en la llibreria Argot de Castelló
El dilluns a partir de les 19:00 h, l’expert en mobilitat urbana sostenible i espai públic, ens donarà la seua visió sobre la democratització dels espais en les ciutats.

L’assessor de Compromís per València, Giusseppe Grezzi donarà una xerrada en la llibreria Argot de Castelló, el proper Dilluns dia 3 de Febrer a les 19:00h, per parlar de mobilitat urbana sostenible, accessibilitat i democratització dels espais públics, convidat per l’associació cultural Molts Mons.

Ara que fins i tots els defensors més entusiastes de la “cultura del ladrillo” han d’assumir el desastre urbà que tan esforçadament hem assolit, sembla arribat el moment de recuperar les ciutats pels ciutadans i comerciants, d’aconseguir uns espais nous on compartir vides i on els menuts troben el plaer de jugar al carrer.
I d’aquestes coses, de la democratització de l’espai públic, l’accessibilitat i la mobilitat sostenible ens parlarà aquest dilluns Giusseppe Grezzi, assessor de la coalició Compromís a l’Ajuntament de València, reconegut especialista més enllà de fobias y filias políticas en models urbans, tendències i experiències arreu del mon. L’acte a la Libreria Argot de Castelló de la Plana, a les 19h, dilluns 3 de Febrer [http://libreriaargot.blogspot.com.es].

És una xerrada, a més, ideal pel debat: les seues propostes plantegen un nou model de vida que supera amplament els partidismes polítics. Val la pena escoltar-les, meditar-les i assaborir-les si volem que els nostres barris recuperen una escala humana, val la pena, també, qüestionar-les -eventualment- per a que Grezzi amplie les idees aportant una part de la barbaritat de dades i informació amb les que treballa.

Compromís per Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa