Diari La Veu del País Valencià
Xerrada sobre reciclatge de residus i incineració a Castelló
El dilluns 17 de Febrer a partir de les 19:00 h, el coordinador d’Ecologistes en Acció PV, Pep de la Rubia participarà en la llibreria Argot de Castelló en una xerrada sobre reciclatge de residus i incineració

El proper Dilluns dia 17 de Febrer a les 19:00h. en la Llibreria Argot de Castelló (Carrer Sant Vicent 16), Pep de la Rubia, coordinador al País Valencià d’Ecologistes en Acció, participarà en una xerrada sota el nom: “Reciclatge de residus vs incineració. Superar el nou pla integral de residus (PIR)”

Entre els reptes que la societat valenciana ha d’assumir, està el d’aconseguir que els residus tinguen una utilitat mitjançant el reciclatge, davant d’altres formes contaminants que només aconseguiran destrossar el medi ambient i la natura, a part d’enriquir les butxaques d’uns pocs que seran els que gestionaran la recollida i incineració de les deixalles.

La xerrada organitzada per l’associació Molts Mons, queda enquadrada dins del cicle que l’esmentada associació ve realitzant els dilluns en la Llibreria Argot de Castelló, a partir de les 19:00 h, i, que durant el mes de Febrer tenen com a fil conductor la natura.

El próximo Lunes día 17 de Febrero a las 19:00h. en la Librería Argot de Castelló (Calle San Vicente 16), Pep de la Rubia, coordinador en el País Valenciano de Ecologistas en Acción, participará en una charla bajo el nombre: “Reciclaje de residuos vs incineración. Superar el nuevo plan integral de residuos (PIR)”

Entre los retos que la sociedad valenciana tiene que asumir, está el de conseguir que los residuos tengan una utilidad mediante el reciclaje, ante otras formas contaminantes que sólo conseguirán destrozar el medio ambiente y la natura, aparte de enriquecer los bolsillos de unos pocos que serán los que gestionarán la recogida e incineración de los desechos.

La charla organizada por la asociación Molts Mons, queda encuadrada dentro del ciclo que la mencionada asociación viene realizando los lunes en la Librería Argot de Castelló, a partir de las 19:00 h, y, que durante el mes de Febrero tienen como hilo conductor la naturaleza.

Associació Molts Mons
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa