El corredor a Europa activaria sense cap dubte l'ocupació al Camp de Morvedre

17 febrer 2014 01:00h
Vicent Moreno
Vicent Moreno, secretari d'organització d'Esquerra Sagunt: "El corredor a Europa activaria sense cap dubte l'ocupació al Camp de Morvedre"
 
 "L'eixida a la crisi se'ns complica al Camp de Morvedre, després de les despeses realitzades en infraestructures destinades al sector industrial s’ha arribat a un cul de sac, quan resulta que havien de connectar-nos amb Europa via Corredor Mediterrani per terra i per mar a través del port de Sagunt", ha declarat Vicent Moreno, secretari d'Organització d'Esquerra-Sagunt.
 
"De res haurà servit l'esforç econòmic i l’impacte ambiental si no es defensa aquest eix que ens vertebraria amb Europa i portaria inversors a muntar empreses a la nostra comarca per la eixida que tindrien els seus productes al mercat internacional. El projecte Clyma, que unirà Madrid amb Lió és el que interessa ara a Brussel·les, i nosaltres què? Qui ens defensa?", es preguntava Moreno. El que és clar és el que no faran els partits que tenen seu a Madrid: PP i PSOE advocaran pels interessos d'altres territoris en detriment del País Valencià, i és lamentable que ho facen polítics valencians triats pels valencians i valencianes”.
 
"Per tot això, des d'Esquerra Republicana demanem que es promoga la realització del Corredor Mediterrani que comunique les comarques valencianes amb Europa i així poder rebre inversions d'empreses per tal de augmentar l'ocupació i, per tant, millorar la qualitat de vida i el benestar dels nostres conciutadans", ha sentenciat Moreno.

Esquerra Republicana del País Valencià-Camp de Morvedre
 
photo
next