Diari La Veu del País Valencià
Sopar anual de socis de l’IEVA
Una vegada més, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca els seus socis a assistir al sopar anual amb què l’entitat ofereix als prop de tres-cents associats un espai distés de trobada i relació.

Sempre a primers d’any, aquest sopar és també l’escenari buscat per a fer el lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. Enguany, el premi va a parar a les mans de les dones del Col·lectiu de Dones Malva, que justament aquest 2014 compleix vint anys d’existència durant els quals han esguardat la nostra comarca amb mirada de dona conscient i compromesa.

El sopar de socis de l’IEVA, obert a l’assistència de tothom qui ens vulga acompañar, el farem al restaurant los Arcos d’Albaida (al carrer del Donant de Sang, s/n), a les 21.30 h del divendres 28 de febrer.

Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA 2045 6101 98 3000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 26, si no voleu quedar-vos baix taula.

Ontinyent (la Vall d’Albaida), 21 de febrer de 2014

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa