Diari La Veu del País Valencià
Jornades anticapitalistes a Xàtiva
Fruit del treball conjunt de diverses organitzacions, es duran a terme les JORNADES ANTICAPITALISTES a la Casa de la Cultura de Xàtiva els divendres 28 de febrer i 7 de març del 2014.

El 5% de la població és propietària del 60% de la riquesa mundial, mentre la meitat dels 7 mil milions de persones que habiten aquest planeta viu amb menys de 2 dòlars al dia. Existeix una cúpula reduïda de poder, que és la propietària de les grans empreses petrolieres, entitats financeres, empreses de comunicació i multinacionals i al costat dels governs més poderosos i ajudats pel Banc Mundial, dirigeix l’economia mundial, al servei dels seus interessos

Les Jornades Anticapitalistes a Xàtiva pretenen donar un mínim de formació al respecte de la crisi del sistema, la deshumanització inherent a aquest i la necessitat de canvi social, econòmic i polític.

Es parlará sobre com afecten les polítiques neoliberals des d’una perspectiva feminista així com de la manipulació als mitjans de comunicació i com ens intenten utilitzar per mantenir uns interessos econòmic-financers de les grans corporacions. També sobre la Unió Europea, l’euro i la crisi sociopolítica. També la LOMQE i la privatització de l’educació pública tindran un espai de debat a estes jornades.

Es tracta de reflexionar sobre les possibles alternatives al sistema capitalista que cada vegada son més necessàries .

EUPV-Xàtiva

Comparteix

Icona de pantalla completa