Diari La Veu del País Valencià
L’IES J. Segrelles continua celebrant el seu cinquantenari
Álex Salvador, Juan Carlos Colomer, Pep Vila i Pau Alabajos en concert

El proper divendres 28 de febrer a les 22,00 hores tindrà lloc el Concert de Cantautors a l’Auditori d’Agullent. Els intèrprets són professors i antics alumnes de l’Institut, aplegats al voltant de la figura de Pau Alabajos, un dels cantautors més destacats de l’actual panorama musical valencià. Aquest concert ha estat precedit del Concert de Nadal del passat desembre, a càrrec d’antics alumnes destacats professionals del món de la música, de la taula rodona d’antics directors i directores i de l’acte inaugural a la sala de plens de l’Ajuntament d’Albaida, protagonitzat per Gabriela Bravo, exalumna del Segrelles, que va ser l’encarregada d’obrir les commemoracions.

A aquest conjunt d’actes de caràcter més extern cal afegir les activitats que al llarg d’aquesta etapa central de les celebracions s’estan programant per a l’alumnat: Teatre, contacontes, trobades amb escriptors que han passat per les aules del primer institut de la Vall, com ara Vicent Belda, Lucía Arenas… Cicle de cinema a l’Odeón, amb pel·lícules com La lengua de las Mariposas, Cinema Paradiso, Barrio, Pa negre i La camisa de la serp. A més de xerrades conduïdes per Toni Canet a propòsit de Las alas de la vida, el tast d’olis a càrrec de Miquel Canet, oleòleg i expert en processos d’elaboració de l’oli d’oliva o la conferència de l’astrofísic Ivan Martí, astrofísic de plantilla en l’Observatori Espacial d’Onsala (Suècia), tots tres antics alumnes del Segrelles.

I això no és tot, la Comissió Organitzadora té encara una considerable programació amb què continuarà sorprenent-nos a partir del mes de març i de la qual s’informarà puntualment.

L’IES J. Segrelles

Comparteix

Icona de pantalla completa