Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig aconsegueix un triomf aclaparador a Ontinyent
Els votants atorguen Puig el 96% dels votant en resposta a la seua confiança per l’Alcalde d’Ontinyent

La ciutat supera en un 5% la mitjana de participació sobre el cens i en un 26% el recolzament al candidat socialista a President de la Generalitat

Jorge Rodríguez destaca que iniciar el tancament de campanya a la ciutat “demostra que Ontinyent va a ser sempre molt ben tractada per Ximo Puig”

Dos dies després que Ximo Puig decidira tancar la campanya electoral a les primàries a Ontinyent, la ciutat responia a la confiança del candidat socialista a President de la Generalitat amb un suport del 96% de vots a les primàries. Puig, que el passat divendres exposava el seu model de gestió per al Consell davant més d’un centenar d’empresaris, sindicats i associacions i col·lectius locals, veia com la ciutat es convertia en un dels llocs on obtenia un triomf més aclaparador. Un resultat que, sense dubte, situa a Ontinyent entre la ciutats més properes i apreciades pel que, sense dubte, té totes les paperetes per ser el proper President de la Generalitat.

En concret, dels 440 votants a les primàries a Ontinyent (un 87% del cens), 424 recolzaven la candidatura de Ximo Puig, el 96%, front als 15 vots que va obtindre Toni Gaspar. El gran recolzament a Puig per part d’Ontinyent supera en 26 punts percentuals el 70% que el candidat ha obtès al conjunt del territori valencià, uns resultats que Ximo Puig celebrava ahir a la nit a València, on estava acompanyat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el representant del municipalisme a la candidatura del ja aspirant a la Generalitat pels Socialistes Valencians.

Jorge Rodríguez ha destacat, en primer lloc, el triomf que suposa per als socialistes valencians haver estat els primers en elegir el seu candidat amb primàries obertes a la ciutadania. A més, l’Alcalde d’Ontinyent posava de relleu el fet que Ximo Puig decidira que fora Ontinyent el lloc on iniciar la jornada del tancament de la campanya de primàries: “l’acte del passat divendres demostra que la ciutat va a ser sempre ben tractada i molt tinguda en compte pel qui va a ser el proper President de la Generalitat, amb el que per primera volta en la història la ciutat podrà tenir un contacte més directe. La ciutat ha sabut reconèixer el gest de Ximo Puig, que ha posat en aquest procés a les persones i la societat per davant de tot, i que estem segurs que va a ser el millor President autonòmic possible”, concloïa l’alcalde ontinyentí.

PSPV Ontinyent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa