Diari La Veu del País Valencià
Xerrada sobre la problemàtica de residus a l’Alcúdia de Crepins
El Diputat Juan Ponce visitarà la Costera per a parlar de la problemàtica de residus.

El proper divendres 28 de març, el diputat per Compromís a les Corts Juan Ponce farà un acte a la Sala Generalitat (annexa a la biblioteca) de l’Alcúdia de Crespins per a parlar de les propostes en gestió de residus que defensa la nostra coalició. L’acte començarà a les 19:30 i prèviament el diputat visitarà el naixement del Riu dels Sants per a ser informat in situ de la problemàtica que pateix aquest espai protegit que des de fa anys pateix l’abandonament per part de totes les administracions. Un riu que rega bona part de la Costera i un aqüífer que abasteix a molts pobles de la contornada de la seua aigua de boca.

A la xarrada Juan Ponce explicarà les nostres propostes en matèria de residus, contràries als macroabocadors i incineradores com les instal·lacions que projecta la Generalitat i amenacen la salut de la nostra comarca i de moltes altres del País Valencià. Des de Compromís es defensa un model de gestió dels residus basat en la reducció, la reutilització i el reciclatge que generen activitat local en instal·lacions menudes i segures que al temps genere nova activitat i treball en les nostres comarques. Un model similar al que a la nostra comarca vol implantat la Plataforma Contra el Macroabocador de Llanera, una entitat a la que li hem donat el nostre suport des del primer moment i que creguem que és el que s’ajusta més a les necessitats reals del nostre territori i a la voluntat ciutadana.

La seua visita servirà també per a mostrar-li l’hort social que el nostre partit ha creat amb els seus propis mitjans al poble i que de moment conta ja amb una desena d’usuaris que ja han fet les primeres plantacions. Un projecte que ajudarà a famílies necessitades i altres persones sense accés a la terra a obtenir aliments de qualitat al temps que aprenen a ser llauradors. Una actuació en la nostra línia d’oferir a aquells que ho necessiten els mitjans per anar endavant sense tindre que demanar favors ni caritat.

Compromís per l’Alcúdia de Crespins

Comparteix

Icona de pantalla completa