Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Betxí organitza el bus de la marxa
L’AJUNTAMENT DE BETXÍ ORGANITZA EL BUS DE LA MARXA A LA MAGDALENA

-Després de l’èxit de la iniciativa del primer cap de setmana, tres autobusos d’anada i tres de tornada duran els joves a la capital de la Plana Alta

Un any més l’Ajuntament de Betxí organitza el bus de la marxa a les festes de la Magdalena de Castelló a través de la Regidoria de Joventut. Després de l’èxit de participació del primer cap de setmana, en el qual es van omplir pràcticament tots els autobusos disposats, demà es tornarà a repetir esta iniciativa en el segon dissabte de les festes patronals.

Segons la regidora de Joventut, Àngels Rius, “amb el bus de la marxa intentem que la gent de Betxí vaja de forma segura a les festes de Castelló i que puga compaginar la festa i la diversió amb la seguretat en la tornada”. Segons Rius, “el primer cap de setmana va ser un complet èxit de gent, ja que pràcticament els sis autobusos preparats anaven plens i esperem que ara novament s’òmpliguen tots”.

Al preu de 2’5€ per trajecte, els horaris d’eixida cap a la capital seran a les 19:00h, 21:00h i 00:00h, mentre que els de tornada seran a les 4:00h, 5:00h i 6:00h. Segons el ritme de venda dels tíckets, s’espera que demà tots els autobusos tornen a estar plens de gent.

Compromís per Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa