STEPV rebutja el model de contracte programa

5 abril 2014 01:00h
Manifestació STEPV
STEPV sol·licita l'estabilitat del professorat assignat als programes d'atenció a la diversitat

 El Sindicat rebutja el model de contracte programa
 
Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tractar la normativa de contracte programa per al curs que ve. STEPV ha tornat a manifestar el seu rebuig al model de contractació de professorat, via comissió de serveis, i ha demanat la consolidació d'aquestes places com a places de catàleg i, per tant, definitives, i no provisionals.

El motiu d'aquesta demanda és que el Sindicat considera que l'atenció a la diversitat és una situació estructural del sistema educatiu i no conjuntural, precisament el contrari del plantejament de Conselleria. D'aquesta manera caldria que els programes d'atenció a la diversitat foren estables en els centres educatius i no extraordinaris i, per tant, caldria augmentar la plantilla per atendre'ls. D'aquesta manera els centres disposarien de professorat definitiu per atendre aquestes necessitats i es garantiria l'estabilitat de les plantilles.

Recordem que el curs passat la Conselleria va eliminar 650 places definitives amb la modificació de les plantilles de primària i, tot seguit, va dotar amb 800 docents provisional les places del contracte programa.

D'altra banda, el Sindicat ha manifestat el seu malestar per la retirada de la negociació de la jornada continuada i ha reclamat la negociació del decret que ha de possibilitat l'elecció d'aquest model de jornada per part de la comunitat educativa dels centres.

photo
next