Diari La Veu del País Valencià
Tria cartell Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó
El passat 11 d’abril a les 13:00h a l’Escola d’Art i Disseny Superior de Castelló, es va reunir el jurat que va elegir el cartell presentador de la 31a edició del Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó que se celebrarà el 9, 10 i 11 de maig.

El jurat estava presidit pel Regidor de Cultura Sr. Vicent Sales amb dos professors de l’Escola d’Art, dos membres del comité organitzador del festival i el representant de la Fundació Dàvalos-Fletcher.

Els participants al concurs són tots alumnes del Cicle Formatiu Grau Superior Primer Curs àrea de Gràfica Publicitària sota la direcció dels professors Pablo Ruiz i Yolanda Natividad. En aquesta edició han participat 26 cartells que estan exposats al pati del primer pis de l’Escola.

El cartell guanyador correspon a l’alumne Juan Guerola veí de Borriana.

El cartell de Juan Guerola anunciarà la 31a edició del Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó, festival que compta com cada any amb grups de ball i música tradicional de Catalunya, Illes balears, Aragó i altres territoris relacionats amb l’antiga Corona d’Aragó, així com els representants dels valencians. A més sempre hi ha grups convidats d’altres llocs, com seran Toledo, Madrid, Tenerife i Turquia.

La 31 edició del festival estarà marcada per l’ajust econòmic i el fort interés del comité organitzador i de la regidoria de cultura de continuar endavant amb aquest consolidat festival internacional de danses de la Ciutat de Castelló de la Plana els actes del qual se celebraran el divendres a les 22 al Teatre Principal i el dissabte i diumenge a la Plaça Major a les 18h.

Aida Artola

Comparteix

Icona de pantalla completa