Diari La Veu del País Valencià
Candidatura d’Unitat Popular CUP
David Fernàndez al País Valencià

El diputat per la CUP-AE al Parlament de Catalunya realitzarà un total de tres actes, concretament a Biar, a l’Alcoià, on es presentarà la CUP, a Sueca, a la comarca de la Ribera Baixa, i Almàssera, a l’Horta Nord.

El diputat per la CUP-AE al Parlament de Catalunya realitzarà una sèrie d’actes al País Valencià el 3 i 4 de maig per a presentar els nous projectes polítics a diferents pobles del nostre territori. Es faran uns actes a les poblacions de Biar, a la comarca de l’Alcoià, Sueca, a la Ribera Baixa i Almàssera, a l’Horta Nord.

El primer acte es realitzarà el tres de maig, dissabte, a partir de les 12 del migdia a Biar, per presentar la CUP del poble en un acte on intervindrà Eduard Garcia per la CUP de Biar juntament amb una altra companya de l’Assemblea local, el Jesús Frare per la CUP d’Almàssera i el David Fernàndez, l’acte es realitzarà a la plaça de l’Ajuntament, tot i que en cas que ploguera es traslladaria a la Casa de Cultura, a una de les sales multifuncionals. L’acte acabarà en un dinar a preu popular. A més a més val a dir que Biar és el primer poble fronterer del país on s’organitza la CUP, ja que és a set kilòmetres de Villena, històricament castellanoparlant i capital de l’Alt Vinalopó, tot i això Biar ha sabut conservar la seua identitat i tradició lingüística i mostra d’això és la formació de la CUP.
El segon acte que es realitzarà serà Almàssera, organitzat per la CUP d’Almàssera, a les 18 h. de dissabte a la sala de cultura i amb les intervencions de Juan Ramón Ferrandis, coordinador de la Plataforma l’Horta Nord contra les retallades, Vicent Maurí responsable del sindicat Intersindical Valenciana (que també representa a la IAC i STEI), David Fernàndez i Antoni Infante de la CUP d’Almàssera.

Finalment, el tercer acte tindrà lloc a Sueca, a la comarca de la Ribera Baixa, en un acte sota el títol “Fent via cap a la llibertat per canviar-ho tot” que tindrà les intervencions del Guillem Agulló i el David Fernàndez, l’acte està organitzat per la Xala i Reconstruint Fuster diumenge 4 de maig a les 11 h. tot i que encara s’ha de determinar el lloc de realització de l’acte.

Un dels polítics millors valorats

Val a dir que ara mateix el diputat de la CUP és un dels polítics més ben valorats al Parlament de Catalunya, i les seues intervencions han donat molt que parlar. Entre altres quan fa broma sobre el secessionisme lingüístic imposat pel PP a la Franja de Ponent, com també quan durant una de les meses del Parlament anomena “lladre” a l’ex-president de Catalunya Caixa, Adolf Todó tot i que possiblement la intervenció que més revol va alçar fou quan li va mostrar una sandàlia a l’ex-ministre d’Economia espanyol amb els governs d’Aznar, Rodrigo Rato, també ex-president de Bankia, recordant-li que a Iraq és símbol de menyspreu i vergonya, a més a més Fernàndez li apostilla: “Fins aviat, gàngster. Fora la màfia!”.

CUP d’Almàssera

Comparteix

Icona de pantalla completa