Diari La Veu del País Valencià
Presentació del llibre ‘Esperant la lluna plena’, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil
Fundació Bancaixa i Edicions Bromera presenten el llibre Esperant la lluna plena, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil

La presentació tindrà lloc el 23 d’abril, Dia del Llibre, al Centre Cultural Bancaixa

L’acte comptarà amb la presència de l’autor, Vicent Sanhermelando, qui signarà exemplars després de la presentació

Fundació Bancaixa i Edicions Bromera presenten el proper dimecres, 23 d’abril, Dia del Llibre, l’edició de l’obra Esperant la lluna plena, de l’escriptor Vicent Sanhermelando i guanyadora del XVIII Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, dotat amb 16.000 euros. La presentació de l’obra anirà a càrrec de Vicent Enric Belda, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil de l’edició anterior per Les ombres del bosc. També comptarà amb la presència de Gonçal López-Pampló, d’Edicions Bromera, i Josep Maria Catalunya, de Fundació Bancaixa.

Esperant la lluna plena, premiada en el marc dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2013, recrea els mesos previs a la conquesta de València per part de Jaume I des de la perspectiva musulmana. Molt ben documentada i ambientada, relata com Jaume, un jove mestís, fill d’una mora i un cristià, es posa a treballar com a criat d’una família acomodada. Gràcies als seus coneixements sobre remeis naturals, ajuda el fill de la família, ferit greument després d’un accident, i fa que recupere la salut. En paral·lel a l’amistat que naix entre aquests dos joves, Jaume s’enamora de Farah, cosina del seu nou amic, qui solament es pot casar amb algú de la seua classe. Però amb l’arribada dels conqueridors, les coses canviaran fins a un extrem insospitat. Esperant la lluna plena és una bella novel·la històrica amb una successió de fets que mantenen l’emoció fins a l’última línia.

Vicent Sanhermelando Bellver (Alboraia, 1957) compagina la tasca docent amb l’escriptura. La seua vocació literària va ser tardana i es va iniciar amb relats curts, alguns dels quals han sigut reconeguts amb diferents premis. És autor de les obres juvenils El diari del pare i Un pont sense baranes.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 23 d’abril, a les 19.30 hores, al Centre Cultural Bancaixa. L’autor de l’obra, Vicent Sanhermelando, estarà disponible en acabar l’acte per a la signatura d’exemplars.

Edicions Bromera

Comparteix

Icona de pantalla completa