Diari La Veu del País Valencià
Presentació a Alboraia de la primera novel·la de Xavi Sarrià
Totes les cançons parlen de tu es presentarà el 24 d’abril a la Casa del Comte Zanoguera.

Amb motiu del dia del llibre, eixa mateixa setmana el Xufa Rock aportarem el nostre granet de sorra amb la presentació del nou llibre, i primera novel·la de Xavi Sarrià: Totes les cançons parlen de tu.

El dijous 24 d’abril és el dia escollit per a la presentació del llibre, que tindrà lloc a la Casa del Comte Zanoguera a Alboraia a les 19h amb la presència de l’escriptor i cantant d’Obrint Pas que ens parlarà del seu llibre.

Després de la gran acollida d’Històries del Paradís, Xavi Sarrià ens submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, Totes les cançons parlen de tu s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica. Una novel·la emotiva que ens atrapa en la teranyina afectiva dels seus protagonistes per parlar-nos de les vivències i les absències que ens han fet qui som.

La presentació de la nova novel·la de Xavi Sarrià serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les activitats prèvies al Xufa Rock, que culminaran en el ja tradicional festival que es centra en la promoció de la Xufa i l’Orxata i que des de l’any passat es celebra a la Platja de La Patacona durant la nit de Sant Joan.

XUFA ROCK

Comparteix

Icona de pantalla completa