Diari La Veu del País Valencià
El primer poemari de Robert Barber ’24 horas: regreso a la tierra’
El primer poemari de Robert Barber es posarà a la venda en paper el pròxim 22 d’abril. Un dia abans del Dia Internacional del Llibre es celebrarà un esdeveniment de presentació molt particular per donar-lo a conèixer a la societat barcelonina.

En unes dates en què les editorials grans i xicotetes posen tots els seus esforços en promocionar les seues obres, una d’autopublicació s’enfronta a més al competitiu Internet on tots els escriptors novells volen “parlar del seu llibre”.

La presentació de “24 horas: regreso a la tierra” ve precedida d’una campanya per Sant Valentí a la que es va posar a la venda el llibre digital. En aquesta ocasió la campanya dóna el salt d’Internet a barri barceloní de Sant Antoni, enclavament literari alternatiu.

No es tracta d’una presentació tradicional, el lloc trïat és una cafeteria de moda anomenada Tarannà. Els assistents es poden registrar des de la web http://regresoalatierra.eventbrite.es i sol · licitar la seua entrada gratuïta. Els assistents també poden adquirir les entrades VIP amb les què per tan sols 10 Euros tindran el llibre reservat de manera anticipada.

L’experiència, que pretén transportar a l’assistent a la cosmovisió de la pròpia obra, serà en un format íntim en diferents sessions durant la tarda-nit del 22 d’abril. Més enllà d’una xerrada o una taula rodona, serà un viatge a les emocions.

L’obra: 24 poemes de desamor escrits per Robert Barber i il·lustrats per Noémie Coignus, “24 horas: regreso a la tierra”, és una obra íntima que reflecteix el desequilibri posterior quan s’acaba el primer amor. Els sentiments enfrontats que sacsegen l’ésser humà i el converteixen en nàufrag de l’amor.

Ni els mateixos versos es deixen atrapar, escapant-se de qualsevol mètrica i cisellant les emocions d’aquell qui es veu a la deriva en un mar de sentiments.

El poemari, autopublicat, viatja des de la seua creació, publicitat, i comercialització de mà de l’autor.

L’Autor: Robert Barber prové del món de la publicitat, ha treballat durant anys per al Grup Planeta, agències publicitàries, i actualment per Emagister. Xativí de naixement, resideix a Barcelona des de fa 10 anys, als seus 33 ha decidit desempolsar aquells textos que conformen la seua realitat i autopublicar-los.

Les il · lustracions són de Noémie Coignus, una directora d’art francesa que també prové del mon de la publicitat. Ella ha treballat per a grans agències com Ogilvy One i des de fa anys compagina el seu treball en il·lustració amb altres projectes en comunicació.

Més informació a: naufragodelamor.com

Comparteix

Icona de pantalla completa