Diari La Veu del País Valencià
L’IEVA amb el mes de les paraules a Bocairent
L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida col·labora amb els ajuntaments de la comarca per a promocionar la lectura i la literatura dels nostres autors i autores.

Amb motiu de la celebració de la fira del llibre a Bocairent, dins la campanya “Abril, el mes de les paraules”, des de l’IEVA volem aportar el nostre suport a aquest tipus d’iniciatives organitzant la presentació del llibre “En primera persona” de Mariló Sanz Mora, veïna d’Aielo de Malferit. La primera novel·la de Mariló ha estat editada per l’empresa ontinyentina Editorial el Toll, des de la qual expliquen que a les pàgines del llibre hi trobarem “una història plena de misteri i de passions inconfessables” en una interessant barreja de “realitat i ficció”.

Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Bocairent
Dia i hora: 26 d’abril a les 12h

Intervindran: Maria Josep Garcia, vice-presidenta de l’IEVA i l’autora, Mariló Sanz

A més d’organitzar aquesta presentació literària, l’IEVA serà presenta a la fira amb una parada en què oferirà les edicions que té publicades.

Aquest mes de les paraules es tancarà amb la Fira del Llibre del 26 i 27 d’Abril. El passat 29 de març es va presentar la programació amb la conferència “Com es fa un llibre” a càrrec de Maria Viu d’Edicions Bromera. I durant tot el mes d’abril han passat per la vila, entre d’altres activitats, les Bruixes Maduixes Contacontes, Josep Enric Grau amb InfanTICS i Rafa Xambó amb l’espectacle “T’estimo tant”.

Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida

Comparteix

Icona de pantalla completa